Nöykkiö täältä tullaan

Helmikuussa kirjoitin jännityksestä ilmassa . Asuntomme oli nimittäin laitettu myyntiin ja odotimme jännittyneenä ensi reaktioita. Asuntoa on käynyt katsomassa parisenkymmentä perhettä, mutta vielä emme kuitenkaan ole hyväksyneet tarjousta.

Valitsimme Kiinteistömaailman myymään kohdetta, sillä Kiinteistömaailma myi asuntomme 2000-luvun alussa ensimmäisellä näytöllä. Tällä kertaa meille siunaantui myyjäksi yli 50 vuotias diplomi-insinööri (mies). Jo alussa mietin onko tämä sellainen tyyppi, jonka kanssa jaksaisin tehdä töitä ja nyt on kyllä pakko sanoa, että ei ole. Kiva tyyppi, mutta meidän asuntoa hän ei saa kaupaksi. Liian tyrkky ja hössö.

Isännöintitoimistostakin hankin asiakirjat hänelle, koska muuten siitä ei olisi tullut mitään. Pelkän esitteen tekemiseen meni kaksi viikkoa ja sitten pukkasi päälle hiihtoloma. Hoh, hoijaa! Perjantaina soitin hänelle vähän ennen neljää. Hän oli kuntosalilla. Lomalta hän oli palannut torstaina. Todella kovasti hän yrittää meidän asuntoa myydä ja kävi mielessä, että välittäjä menee alta aikayksikön vaihtoon.

No, toivotaan nyt kuitenkin, että saavat asunnon myytyä.

Oman asunnon etsintä oli pysähdyksissä hetken, sillä löysin Nöykkiöstä omakotitalon ja ehdollinen tarjoukseni hyväksyttiin. Ehdollinen tarjous ei loppujen lopuksi tarkoita yhtään mitään. Vessapaperia! No, talo myytiin ennen kuin uskalsin tehdä siitä kauppaa. Harmitti ensin, mutta huomasin, että kuukaudessa oli tullut lisää mielenkiintoisia kohteita myyntiin.

Viime viikonloppuna menin nuorimman tyttäreni kanssa asuntonäytillä -76-rakennettuun Bungalow-taloon, joka oli viimeisen päälle remontoitu 2006.

Ja miten sitten kävikään? Eilen tein tarjouksen ja tänään tarjoukseni hyväksyttiin. Ei voinut mitään. En uskaltanut jäädä odottamaan, sillä talosta kiinnostui myös eräs nuori pariskunta, joka oli kiinnostunut talosta. Aikanen lintu madon nappaa, vai miten se meni? Nyt on viisi kuukautta aikaa myydä tämä nykyinen kämppä alta ja sitten minusta tulee espoolainen.

Tekijä: Minna

Aloitin MindyJ -blogin kirjoittamisen 2013, ensin Bungalow-talosta ja nyt Glass House -huvilan rakentamisesta. Lisäksi minulla on Finnish Nature -niminen blogi, jossa juttua ja erityisesti kuvia Suomen luonnosta. Löydät sen osoitteesta https://minnajacobson.com

2 vastausta artikkeliin “Nöykkiö täältä tullaan”

    1. Kiitos! Olen paljon miettinyt kohtaloa ja sen todellista olemassa oloa viime aikoina. Nimittäin tein melko nopeasti päätöksen toisesta talosta, jota en sitten loppujen lopuksi saanut. Mutta oli kaiketi tarkoitettu, että löydän tämän talon ja muutan sinne. Kun astuin sisään taloon, se tuntui heti kodilta. Tiesin, että tässä se on, elämäni talo ja koti.

      Tykkää

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s