Mindyjblog

Bungalow-talo, sisustaminen, kirpputorit ja valokuvaus

Helsingin Taidemuseossa (HAM) on esillä mielenkiintoinen japanilaisen Yayoi Kusaman näyttely In Infinity. Yayoi Kusama tunnetaan erityisesti suurikokoisista tilateoksistaan, joissa katsoja voi tulla osaksi taiteilijan luomaa mielikuvituksellista maailmaa.

Punainen verkko

Keltainen verkko 

Kurpitsat

Pallot ja raidat

Keltainen pilkullinen Kurpitsa-huone 

Peilihuone täynnä pallovalaisimia


Kohtaamisia, joka on taitelijan aikaisempaa tuotantoa

My Eternal Soul -teos on aloitettu vuonna 2009. Tuolloin Kusaman tavoitteena oli maalata 100 teosta. Tuo luku täyttyi 1,5 vuodessa ja nyt hänen tavoitteensa on 1000 teosta. Mielenkiintoista on, että Kusama aloittaa teoksen reunoilta edeten maalauksen keskustaa kohden.

Yoyoi Kusama asuu mielisairaalassa ja työskentelee päivittäin. Hän on 87-vuotias. Näyttely kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, upea kokonaisuus.

KIITOS KOMMENTISTASI!

%d bloggaajaa tykkää tästä: