Glass House -talopaketti saapui tontille

Tänään oli todella jännä päivä, sillä Glass House -talopaketti saapui tontille. Ensi viikolla alkaa rungon pystytys.

Tänään oli jännä päivä, sillä Glass House -talopaketti saapui tontille. Jos olet kiinnostunut Glass Housesta, kurkkaa oheinen juttu Kontion sivulla. Lisäksi kirjoitin Glass Housesta blogissani Moderni mökki -postauksessa.

Aamulla oli noustava aikaisin, sillä ensimmäinen lähetys oli saapumassa tontille jo ennen kahdeksaa. Viisi viikkoa on ollut kuivaa ja aurinkoista, mutta tänään satoi kaatamalla siitä saakka, kun astuin autosta ulos. Luonnollisestikaan minulla ei ollut sadevaatteita mukana ja ehdin ensimmäisen lastin purun aikana kastua läpimäräksi. Kun kuski lähti hakemaan seuraavaa lastia, kaasuttelin läpimärkänä Lohjalle ostamaan keltaiset kumisaappaat ja sadetakin. Nyt on kunnon varusteet seuraavaan myräkkään eli antaa tulla vaan sitä vettä.

Alla olevissa kuvissa ensimmäinen kuljetus Glass House -talopaketista on purettu, koko ajan satoi kaatamalla.

Glass House -talopaketti saapui tontille

Glass House -talopaketti saapui tontille

Seuraavassa Glass House -talopaketti kuormassa saapuivat eristeet.

Glass House -talopaketti saapui tontille

Viimeisessä kuormassa tuli yli kymmenen metrin pituiset hirret ja muuta rakennusmateriaalia. Kuorman tontille saaminen vaati melkoista ajotaitoa, sillä tien varrella kasvavat puut olivat kuorman tiellä. Kuskin mukaan tämä keikka oli kuitenkin helpoimmasta päästä.

Glass House -talopaketti saapui tontille

Viimeinen kuva jäi ottamatta eli edellä mainittujen lisäksi saapuivat vielä ovet ja ikkunat. Nyt on tontti rakennustarvikkeita täynnä ja ensi viikolla alkaa Glass Housen pystytys. Odotan sitä innolla!

Minna ❤

 

 

Tekijä: Minna

Aloitin MindyJ -blogin kirjoittamisen 2013, ensin Bungalow-talosta ja nyt Glass House -huvilan rakentamisesta. Lisäksi minulla on Finnish Nature -niminen blogi, jossa juttua ja erityisesti kuvia Suomen luonnosta. Löydät sen osoitteesta https://minnajacobson.com

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s