My darling

tainnoksissa 

Mies oli illalla mutissut tyttärelle siitä, miten katti saa huomiota ja kiikutetaan välittömästi ortopedille, kun se pikkasen kolhaisee tassunsa.

Miten käy miehen, kun akillesjänne on turvoksissa ja pitää mennä magneettikuvaan? Vaimo tokaisee: No, mähän olen sanonut sulle, että lenkin jälkeen pitää venytellä. Paikat ei kestä…. Mies parka, jää nyt toiseksi katille juuri silloin, kun varmaan eniten kaipaisi huomiota. Siinä vaan on sellainen ero, että eläimet ja lapset eivät osaa pitää itsestään huolta eivätkä kertoa, mistä sattuu ja kuinka paljon. Tällöin eläimen omistajan on toimittava ja kannettava vastuunsa. Mies sitä vastoin osaa pitää itsestään huolta tai toivotaan ainakin niin.

Harmittaa niin kovasti Repen puolesta. Sillä oli jo toinen tainnutus tässä kuussa. Ensin sterilointi ja nyt kipeä tassu. Siellä se raasu lepäsi röntgenlaitteen alla, kun kävin kuulemassa ensimmäistä tuomiota. Kinnernivel turvoksissa ja jalka jollain tavoin toiseen verrattuna löysä. Otetaanpa lisää röntgenkuvia… Kahden tunnin odotuksen jälkeen Repe tuodaan tukka pystyssä mulle. Se on kiedottu vaippaan.

Hoitaja sanoo, että anaalirauhaset oli tukossa ja ne tyhjennettiin. Jahas, no kiva juttu. Ortopedi tulee paikalle ja kertoo, että jalka on venähtänyt. Kissan pitää levätä 10 päivää ja ottaa särkylääkettä. Kissa tärisee horkassa ja lääkäri rauhottelee, että se on saanut jotain hallusinaatioita aiheuttavaa troppia. Just, just.

Reea tassu venähdys

Repellä taitaa pörrätä päässä. Kotona katti tuijottaa ja tuijottaa, ihan kuin se ei tajuis, mitä on tapahtunut. Mies ihmettelee, mikä kauhea show yhdestä revähtäneestä jalasta voi syntyä. Ortopedit, röntgenit, särkylääkkeet, lepo. Seuraavaks tolla katilla menee munuaiset, mies tokaisee.

4 kommenttia artikkeliin ”My darling

 1. Miten tutulta toi kuulostaa. Mun äidillä oli koira, jonka hyvinvointi meni kaiken muun edelle. Mua nauratti isän kateelliset kommentit Saaran munuaispaistista, kun hänelle tarjoiltiin hernekeittoa ja Saaran eläinlääkärikäynnit olivat kuulema kalliimmat kuin hänen 10 vuoden lääkärissäkäynnit yhteensä jne jne. Puhumattakaan siitä kenelle olohuoneen paras nojatuoli kuului. Kiva koira se kyllä olikin eikä edes mitään varmaa rotua, koska äiti osti sen yllätyksenä lomamatkaltaan Maltan torilta… Meistä lapsista yllätys oli ihana, mutta isästä en ollut niin varma:)

  Tykkää

  1. Itseäni huvitti, kun tytär kertoi miehen mutisseen katin paremmasta kohtelusta. Kyllä se katti taitaa miehellekin tärkeä olla vaikka ensin sitä vastusti.

   Tykkää

 2. Haa, nyt löysin sinunkin blogisi. Minullakin pörrää nyt sen verran päässä, että täytyy varmaan sulkea kone ja mennä nukkumaan. Teillä on kyllä söpöt kissat.

  Tykkää

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s