Norski, koiramainen kissa

Reea tuli kotiimme runsas vuosi sitten ja olen pitkään ihmetellyt ostinko sittenkin kisssannäköisen koiran. Reea nimittäin käyttäytyy koiramaisesti ollen erittäin kekseliäs ja älykäs.

Koiramaisuus tulee ilmi usealla eri tavalla. Koirat tuovat palloa, kun haluavat leikkiä, mutta en ole aikaisemmin kuullut, että kissat kertoisivat käytöksellään haluavansa leikkiä. Meillä kotona asuu kuitenkin kissa, joka kantaa lelujaan ja tuo ne leikittäjälleen vaativasti maukuen.  Oheisella huonolaatuisella videolla Reea pyytää minua leikkiin. Miten tuollaista pyyntöä voi vastustaa?

Eräänä aamuna olin keskittynyt työhöni enkä huomannut, että Reea toi koko ajan lisää leluja viereeni. Ensin se kantoi vakiolelunsa (kaksi erilaista huiskaa), sitten oli vuorossa siivouskaapista haettu pölyhuiska ja kun en siihenkään reagoinut, Reea kävi ruokakaapista hakemassa kissaruokapurkin, jonka se yritti tuoda minulle etiketistä kantaen. Hypätessään sänkyyn etiketti ratkesi ja purkki kieri sängyn alle. Huomio oli taattu ja nälkäkin kissalla oli.

Lelujen lisäksi se hakee ruokakaapista (sen omasta) monenlaista purkkia, tikkua ja pussia.  Foliopakkaukset se repii rikki ja syö sisällön. Kerran ihmettelin, missä Reean särkylääke on. Etsin sitä joka paikasta ja löysin purkin sängystä. Pahvipakkauksessa oli paljastavat hampaanjäljet. Se oli kantanut särkylääkkeen sänkyymme ja yrittänyt rikkoa pahvipakkauksen.

Sanotaan, että koirat kiintyvät ihmisiin ja kissat paikkoihin. Reean kohdalla huomio on ihmisissä, ei niinkään paikoissa. Se kulkee sinne minne ihmisetkin ja on siellä missä tapahtuu. Vielä yksi koiramainen piirre on nuoleminen eli aamuisin ihmisten nenät ja posket ovat märkinä karvaisen kaverin pusuista.

2 kommenttia artikkeliin ”Norski, koiramainen kissa

  1. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site abdgeedecdbf

    Tykkää

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s