Kuumat pallot taivaalla

Halkolaiturilla kuvaamassa vaihteeksi aurinkoisena iltana. Nyt tarvittiin kuvia IG:tä varten.Kuumailmapallot ilmestyivät Helsingin ylle kävellessämme kotia kohden.

_MG_1797_edited-1

Tekijä: Minna

Aloitin MindyJ -blogin kirjoittamisen 2013, ensin Bungalow-talosta ja nyt Glass House -huvilan rakentamisesta. Lisäksi minulla on Finnish Nature -niminen blogi, jossa juttua ja erityisesti kuvia Suomen luonnosta. Löydät sen osoitteesta https://minnajacobson.com

6 vastausta artikkeliin “Kuumat pallot taivaalla”

  1. Hei Taru! Hyvää kuuluu, tosin koti on vieläkin mullin mallin. Huonekaluissa nykyään näköjään kolmen kuukauden toimitusaika. Pitäisi kirjoittaa blogiin lähiaikoina, on vaan ollut niin kiire etten ole ehtinyt. Mitä sulle kuuluu? Onko talon myynti edistynyt?

   Tykkää

   1. Kiva kuulla että kaikki hyvin! :) Ja niinhän se varmasti on, kun kalusteissa on paljon vaihtoehtoja niin eihän niitä varastoissa makuuteta :) Mutta asiakkaalle tietysti pikkasen harmittavaa odotella.

    Sillä tavalla on edistynyt, että olemme siirtyneet Arvoasuntojen asiakkaaksi :) Vähän samoista syistä kuin sinäkin silloin..

    Tykkää

   2. Toivottavasti saatte talon myytyä. Myyntiajat ovat tällä hetkellä taloissa aika pitkät. Mutta riittää kun se yksi potentiaalinen löytää kauniin kotinne.

    Tykkää

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s