Jännitystä ilmassa

Tasan kaksi viikkoa sitten istuimme Kiinteistömaailman toimistossa allekirjoittamassa asunnon myyyntisopimusta. Päädyimme Kiinteistömaailmaan hyvien aikaisempien kokemusten vuoksi ja ripeästi asiat lähtivätkin liikkelle. Asunnossamme kävi valokuvaaja kuvaamassa, avustin pohjapiirroksen teossa ja sitten ei päästykään asiassa eteenpäin. Uusi isännöitsijäntoimistomme ei nimittäin saanut isännöitsijäntodistusta aikaiseksi. Viikon odottamisen jälkeen soitin itse toimistoon. Narisevaääninen nainen kommentoi, että heillä oli ruuhka! Oli e-laskua ja tilinpäätöstä. Entä tämä asunnon myynti, joka nyt seisoo isännöitsijätoimiston toimettomuuden vuoksi, kysyin. Minulle vastattiin, että todistus toimitetaan 14.2. mennessä eli kahden viikon toimitusajalla. Ei käy, todistus on saatava aikaisemmin, kommentoin. Pahoittelua ja verukkeita, mutta niin siinä sitten kävi, että seuraavana päivänä todistus oli Kiinteistömaailmassa. Onneksi soitin ja vaadin nopeampaa palvelua.

vironkatu-14

 Pieteetillä saneerattu koti kunnioittaa 30-luvun funkistalon henkeä. Viidennen kerroksen kulmahuoneistossa on paljon aikakauden yksityiskohtia, tyyliä ja tunnelmaa. Asunto sijaitsee arvostetussa hissillisessä taloyhtiössä, ”Kruununhaan Helmessä”. Kodin valtteina ovat suuri ja valoisa olohuone, kolme reilunkokoista makuuhuonetta sekä eteishalli, jossa on toimiva takka. Keittiössä on Gaggenaun kodinkoneet ja tilaa isolle ruokapöydälle. Asunnon avaruutta lisää yli kolmen metrin huonekorkeus sekä näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Olohuoneesta on käynti upealle kulmaparvekkeelle, josta avautuu näkymä aina Eteläsatamaan asti. Taloyhtiön katolla on noin 100 m2:n terassi panoramanäkymin. Terassilla vietät vaikka grillijuhlat ystävien kesken! Ihanteellinen asunto suuremmallekin perheelle, tai vaikka edustamiseen. (Kiinteistömaailma).

Asunto on nyt vihdoin ja viimein myynnissä. Tällä välin olen itse löytänyt ihanan talon Espoosta. Ehdollinen tarjous on hyväksytty ja nyt odotan jännityksellä, miten kotimme myynti sujuu. Jos kaikki sujuu hyvin, seuraava kotini on Nöykkiössä.

4 kommenttia artikkeliin ”Jännitystä ilmassa

 1. Voi kun näyttää tyylikkäältä, kauniilta ja linjakkaalta tuo uusi talo! Toki myös teidän nykyinen asunto :)

  Toivottavasti kaikki menee hyvin! <3

  Tykkää

  1. Kiitos Taru! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääsen tyttöjen ja kissojen kanssa muuttamaan taloon. Uusi koti tulee olemaan vaalea, kun nyt meillä kaikki on tummaa.

   Tykkää

   1. Teillä onkin sitten isompi elämänmuutos edessä. Voi että, toivon paljon onnea matkaan uuden äärelle! <3

    Tykkää

   2. Kiitos Taru! Lähes 30 vuotta yhteistä taivalta on takana ja nyt todellakin uusi elämänvaihe edessä.

    Tykkää

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s