Glass House -huvila on nyt tontilla

Tänään oli jännä päivä, sillä Glass House -huvila saapui tontille, tosin hirsinä, lankkuina, nauloina, kattokurkina eli osissa. Jos olet kiinnostunut Glass Housesta, kurkkaa oheinen juttu Kontion sivulla. Lisäksi kirjoitin Glass Housesta blogissani Moderni mökki -postauksessa.

Aamulla oli noustava aikaisin, sillä ensimmäinen lähetys oli saapumassa tontille jo ennen kahdeksaa. Viisi viikkoa on ollut kuivaa ja aurinkoista, mutta tänään satoi kaatamalla siitä saakka, kun astuin autosta ulos. Luonnollisestikaan minulla ei ollut sadevaatteita mukana ja ehdin ensimmäisen lastin purun aikana kastua läpimäräksi. Kun kuski lähti hakemaan seuraavaa lastia, kaasuttelin läpimärkänä Lohjalle ostamaan keltaiset kumisaappaat ja sadetakin. Nyt on kunnon varusteet seuraavaan myräkkään eli antaa tulla vaan sitä vettä.

Tontti täyttyi rakennustarvikkeista

Alla olevissa kuvissa ensimmäinen kuljetus Glass House -talopaketista on purettu, koko ajan satoi kaatamalla.

Glass House -talopaketti saapui tontille
Osa talopaketista on purettu
Glass House -talopaketti saapui tontille
Eristeitä on jopa naapurin puolella
Glass House -talopaketti saapui tontille
Lisää eristeitä

Viimeisessä kuormassa tuli yli kymmenen metrin pituiset hirret ja muuta rakennusmateriaalia. Kuorman tontille saaminen vaati melkoista ajotaitoa, sillä tien varrella kasvavat puut olivat kuorman tiellä. Kuskin mukaan tämä keikka oli kuitenkin helpoimmasta päästä.

Glass House -talopaketti saapui tontille
Tässä on kaikki rakennustarvikkeet tontille purettuna

Viimeinen kuva jäi ottamatta eli edellä mainittujen lisäksi saapuivat vielä ovet ja ikkunat. Nyt on tontti rakennustarvikkeita täynnä ja ensi viikolla alkaa Glass House -huvilan pystytys. Odotan sitä innolla!

Minna ❤

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s