Huvilan runko on vihdoinkin pystytetty

Nyt on huvilan runko pystytetty ja siinä ei mennyt kuin puolikas päivä!

Talopaketti saapui huvilan pihalle kesäkuun toisella viikolla ja kuvittelin rakentamisen alkavan välittömästi. Mitä vielä, juhannus sotki kaiken: ennen juhannusta eikä sen jälkeisellä viikolla tapahtunut yhtään mitään, sillä rakennusporukka vietti juhannusta oikein urakalla Virossa. Lisäksi sateen vuoksi runko oli paketissa vielä juhannuksen jälkeenkin.

Maanantaina Kalle (rakentaja) kuitenkin soitti ja kertoi, että keskiviikkona nosturi tulee puolelta päivin ja iltaan mennessä huvilan runko on pystyssä. Olin innoissani, vihdoinkin varsinainen rakentaminen alkaa.

Alla olevissa kuvissa huvilan kehikko on saatu pystyyn ja ensimmäinen hirsi nostetaan paikoilleen.

Glass House huvilan runko pystytysGlass House huvilan runko pystytysGlass House huvilan runko pystytysNeljän tunnin kuluttua kaikki hirret olivat paikoillaan ja kattotuolit oli nostettu ylös.

Glass House huvilan runko pystytysKävimme illalla tontilla ja vasta nyt aloin hahmottaa, miltä mökki näyttää ja minkälainen näkymä sieltä on järvelle. Oli mieletön tunne istuskella rungolla ja katsella järveä. Kuuntelin aaltoja ja lintujen laulua. Mietin, että voisin jossakin vaiheessa muuttaa pysyvästi mökille.

Glass House huvilan runko pystytysYritin saada kuvaa rannan suunnasta, mutta alhaalta on ihan mahdoton saada hyvää kuvaa mökistä sillä mittasuhteet vääristyvät. Alla olevassa kuvassa näkyy osa polusta, jota parhaillaan rakennamme rinteeseen.

Glass House huvilan runko pystytysTässä vielä muutama kuva tontista järven suunnasta kuvattuna. Hassua sinänsä etten tunnistanut tonttia, kun ajoimme juhannuksena veneellä sen ohi. Ihastelin vanhoja taloja, joita näkyi järvelle ja ihmettelin, tontin nähdessäni, että siinä on jollakin rakennusprojekti meneillään. Mr H. hoksasi, että sehän on meidän tontti :)

Tontti järveltä päin nähtynä (Glass House)
Tontti järveltä päin nähtynä (Glass House)

Mikäli olet kiinnostunut Glass Housesta, pääset Kontion sivuille TÄSTÄ. Kontio ei sponsoroi tätä blogia.

terveisin, Minna ❤

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s