10 kuvaa kesään -helmikuu

Image

Kuvat kuukaudesta toiseen samanlaiset. Tosin, jos viikko sitten olisin kuvannut, kuva olisi poikennut näistä. Lunta tuli taas kerralla niin, että Helsinki oli kaaoksessa. Kadun varressa autojaan pitävät olivat ongelmissa. Mutta eipä ole enää lumiongelmia, lämmin viikonloppu sulatti lumen ja tuskin sitä enää lisää tulee (tai mistä sitäkään tietää).

Ohessa on neljä kuvaa, joissa ei liiemmin eroa ole patsi valoisuudessa ja talojen värissä, kun olen kuvannut erilaisilla kameroilla:

2 kommenttia artikkeliin ”10 kuvaa kesään -helmikuu

  1. Täälläkin on nyt jäinen kaupunkin sulanut kovaa vauhtia. Vaikka on tuolla vieläkin paikoitellen tosi liukasta. Ja voivoi, teidän kaunis kotinne on menossa myyntiin. Viittaan vain edelliseen postaukseen. Aivan ihana se 30-luvun kaappi siinä välikössä.

    Tykkää

    1. Liukasta on! Saa kulkea kieli keskellä suuta ja töpöttää, ettei jalat mene alta. Kurjaa tästä asunnosta on luopua, mutta uskon, että uuden ihanan kodin voi loihtia muuallekin. Kaapisto on alkuperäinen ja rakennettu tuohon välikköön. Kunnostin sen itse silloin, kun tänne muutimme. Aikoinaan keittiötä remontoitaessa saimme idean kaapistoon juuri tuosta kaapista.

      Tykkää

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s