Hemmon kanssa Norwegianilla

Nyt on kyllä ihan pakko kirjoittaa eilisestä matkasta Ouluun. Pari viikkoa sitten varasin meno-paluun Norwegianillla Ouluun, hinta yhteen suuntaan 29 euroa ja kissa matkustamossa 25 euroa, yhteensä siis 89 euroa! Tuolla 29 euron hinnalla ei pääse julkisilla edes Turkuun.  Olin tyytyväinen, sillä autolla Ouluun ajaminen olisi ollut tuskien taival, onhan Helsingistä Ouluun 600 km. Ja miten pienen kissan kanssa onnistuu olla autossa yhtä mittaa yksin yli seitsemän tuntia. Ei mitenkään!

kuva (55)

Nykyään matkustaminen on helppoa: ei muuta kuin matkustusasiakirjassa oleva viivakoodi lentokentän lippuautomaattiin, muutama hyväksyntä ja lippu on tulostettu. Turvatarkastuksessa joudun Helsingin päässä aina kopeloitavaksi, sillä tarkastin hälyttää AINA. Kerran yksi tarkastaja kommentoi sormuksiani, että ei ihme jos häly tulee, kun sulla on tollaset sormessa…. Koneeseen tullessani aloin yht´äkkiä miettiä paluumatkan sisäänkirjautumista. Aikaa lentojen välillä oli nimittäin 40 minuuttia ja check-in pitäisi kaiketi tehdä 45 minuuttia ennen lentoa. Silloin iski paniikki. Miten hitossa pääsen takaisin, jos en saa tsekattua ajoissa sisään. Miten voi olla niin tumpelo, että ei huolehdi tuollaista asiaa ajoissa?! Voi pyhä Sylvi…

Koneessa pysähdyn stuertin kohdalla: Anteeksi, mitenköhän nyt mahtaa käydä paluulennon, kun tulen seuraavalla lennolla takaisin enkä ole vielä tsekannut sisälle? Stuertti katsoi hetken ymmällään. Niin, käyn vain kentällä hakemassa kissanpennun ja palaan sitten sillä seuraavalla lennolla takaisin Helsinkiin. Stuertti on sitä mieltä, että pulassa olen, sillä check-in sulkeutuu 45 minuuttia ennen lentoa. Hän kysyy onko minulla puhelimessa netti, sillä lennolla ei ole WiFiä ja pyytää kirjautumaan seuraavalle lennolle ASAP. Yritän paniikissa tsekata sisään paluulennolle, mutta jostain syystä se ei onnistu. Ei voi mitään. Ajattelen, että heti koneen laskeutuessa kentälle, yritän tehdä sen uudelleen ja toivottavasti onnistuu.

Stuertti tulee puoli tuntia ennen laskeutumista luokseni ja kysyy nimeäni. Hän kertoo antavansa nimeni heti koneen laskeuduttua maahenkilökunnalle, jotta he tietävät, että olen tulossa paluulennolle, vaikka check-in puuttuu. Kiitän häntä sydämellisesti. Portilla pysähdyn virkailijan luo: Hei, mä olen tulossa takaisin seuraavalla lennolla, mutta en ole vielä kirjautunut lennolle. Haen vaan kissanpennun ja palaan heti takaisin. Virkailija sanoo, että odotas hetki, tsekkaan sut sisääni ja iskee lipun kouraan.  Olen todella kiitollinen, jälleen kerran, ja juoksen hakemaan kisua.  Erittäin hyvää palvelua ja se, jos jonkin nykyään merkkaa. Lennän seuraavankin kerran Norwegianilla!

kuva (56)

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s