Valokuvaajan ammattitaito

Viime viikolla oli kiire saada asunto valokuvauskuntoon, sillä vaihdoimme asunnon välittäjää ja asunto piti kuvata. Vanhimman tyttären huoneeseen oli kerääntynyt kaikenlaista roinaa ja huone näytti ahtaalta. Oli iso nalle ja ylimääräinen kaappi, joka oli siirretty väliaikaisesti omasta makuuhuoneestamme tyttären huoneeseen. Keittössä kissan kiipeilyteline oli ikkunan edessä ja kaappien päällä romua, keittökin näytti epämääräiseltä. Ei siis auttanut muu kuin käyttää vapaapäivä huoneiden kunnostamiseen.

Pyysin tytärtäni osallistumaan projektiin ja alku lähti hyvin käyntiin. Kaksi pahvilaatikkoa täyttyi kirjoista ja oltiin puolivälissä urakkaa, kun kuulin föönin käyvän kylpyhuoneessa. Vähän ajan kuluttua tytär kyselee polvisukistaan ja ihmettelin mihin hän niitä nyt tarvitsee. Hänelle tuli yht’äkkinen tarve selfien ottamiseen ja kaapin tyhjennys sai jäädä odottamaan. Juuri siivoamani kylpyhuone ja WC olivat kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Ajattelin, että tästä ei kyllä tule yhtään mitään. Minä siivoan ja kaksi nuorta naista elää kuin pellossa. No, loppujen lopuksi vaatekaappi oli tyhjennetty ja oli aika kuljettaa se vintille. Tytär valitti, että hänen voimansa (kilpauimari ja varmasti minua voimakkaampi) eivät riitä kaapin kantamiseen. Hän kehotti minua hankkimaan miehen. Ihmettelin mistä sellaisen nyt tähän hätään saa. Sain vastauksen että Nii-in, sitä mäkin ihmettelen. No kaksi tytärtä vastaa yhtä miestä ja kaappi saatiin kolmistaan vintlle!

Valokuvaaja oli ammattilainen ja kuvista tuli upeita. Vertailun vuoksi tässä kuvia samoista huoneista, jotka kaksi eri kuvaajaa on kuvannut helmikuussa ja toukokuussa. Kuvasarjan ensimmäinen kuva helmikuulta ja jälkimmäinen toukokuulta.

Keittiö

Olohuone

Takkahuone

Eteinen

Tyttären huone

TV-huone

Parveke, josta ensimmäien kuva helmikuulta ja kaksi muuta toukokuulta

Kuvia vielä takasta, kattomaalauksesta, A-rapun aulasta, näkymä kattoterassilta ja keittiöstä. Nämä otettiin toukokussa.

Asuntomme myytiin ensimmäisellä näytöllä näillä toukokuun kuvilla. Asunnon myi Arvoasunnot LKV, välittäjänä Mira Kasslin.

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s