Mindyjblog

Bungalow-talo, sisustaminen, kirpputorit ja valokuvaus

Ostin viime keväänä tanskalaisen Menun  Norm arkkitehtien suunnittelemat minimalistiset öljylamput ja -padat Finnish design shopista.


Sen lisäksi että öljylamput ja -padat ovat muotoiltultaan omaa luokkaansa ne ovat muutakin kuin lamppuja. Niitä voidaan käyttää myös kukkaruukkuina.


Öljy on nimittäin pienessä pullossa, joka kiinnitetään öljylampun kanteen. Tämä mainio keksintö mahdollistaa öljylampun monipuolisen käytön. Öljylampun mukana tuli kiinnityskoukku, jolla öljylampun sai kätevästi kiinnitettyä pergolan seinään.

Finnish design shopin sivuilta en enää löytänyt Menun valmistamia Norm öljylamppuja enkä myöskään patoja. Niitä ei myöskään löytynyt enää Normin sivuilta, mutta erinäisillä verkkosivuilta niitä kyllä vielä löytyy, kuten Gonnox, Black by design ja Design shop.

 

KIITOS KOMMENTISTASI!

%d bloggaajaa tykkää tästä: