Valoa pimeään

Menun suunnittelemat minimalistiset ölylamput ja -padat luovat tunnelmaa pergolaamme

Ostin viime keväänä tanskalaisen Menun  Norm arkkitehtien suunnittelemat minimalistiset öljylamput ja -padat Finnish design shopista.


Sen lisäksi että öljylamput ja -padat ovat muotoiltultaan omaa luokkaansa ne ovat muutakin kuin lamppuja. Niitä voidaan käyttää myös kukkaruukkuina.


Öljy on nimittäin pienessä pullossa, joka kiinnitetään öljylampun kanteen. Tämä mainio keksintö mahdollistaa öljylampun monipuolisen käytön. Öljylampun mukana tuli kiinnityskoukku, jolla öljylampun sai kätevästi kiinnitettyä pergolan seinään.

Finnish design shopin sivuilta en enää löytänyt Menun valmistamia Norm öljylamppuja enkä myöskään patoja. Niitä ei myöskään löytynyt enää Normin sivuilta, mutta erinäisillä verkkosivuilta niitä kyllä vielä löytyy, kuten Gonnox, Black by design ja Design shop.

 

Tekijä: Minna

Aloitin MindyJ -blogin kirjoittamisen 2013, ensin Bungalow-talosta ja nyt Glass House -huvilan rakentamisesta. Lisäksi minulla on Finnish Nature -niminen blogi, jossa juttua ja erityisesti kuvia Suomen luonnosta. Löydät sen osoitteesta https://minnajacobson.com

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s