Laundry cafe Fiskarsissa

_mg_2756
_mg_2757
_mg_2755
_mg_2760

Suosikkikahvilani Fiskarsissa on Laundry cafe bar, joka on perustettu vuonna 1860 rakennettuun vanhaan pesutupaan. Kahvilaa pitää suomen-englantilainen pariskunta, jotka remontoivat kahvilan vuonna 2014. Tätä ennen kahvilassa on toiminut keramiikkapaja, leipomo, koulu, puhelinkeskus ja kirjasto.

Kahvilassa on päivittäin tarjolla kasviskeittoa, viikonloppuisin myös kala-, makkara- ja kanavaihtoehtoja. Kasviskeiton hinta on 9,50 ja lihaisamman keiton 10 euroa. Tänään söin nakkikeittoa ja jälkkäriksi kahvilassa itse tehtyä pullaa. Keiton hintaan kuuluu kuppi teetä tai kahvia, joka keitetään Reilun kaupan Puro kahvipapuista. En nyt muista mitä laatua kahvi on, mutta erittäin hyvää jopa suodatettuna. Myös cappucino on erinomaista.

Syksyllä sieniretkillämme kävimme lähes viikottain Laundryssa ja tuolloin tuli usein syötyä feta-pinaattipiirasta ja erittäin maukasta porkkanakakkua. Suosittelen kumpaakin!

Jos tykkäät kissoista, tässä kahvilassa voit päästä tutustumaan  harvinaisempaan kissarotuun, bengaliin. Omistajan mukaan kissa on erittäin aktiivinen ja tykkää kahvilassa olostaan, koska nauttii rapsutuksista. Huvitti, kun kissa meni omistajansa kanssa ulos ja vähän ajan päästä se kurkisti ulko-oven ikkunasta sisään vaativasti naukuen. Mainio pakkaus!

_mg_2742
_mg_2748
_mg_2751
_mg_2741

Oletko käynyt Fiskarsissa? Mitä pidit siitä? Mikä on suosikkipaikkasi siellä?

terveiset

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s