Mindyjblog

Bungalow-talo, sisustaminen, kirpputorit ja valokuvaus

_mg_2756_mg_2757_mg_2755_mg_2760

Suosikkikahvilani Fiskarsissa on Laundry cafe bar, joka on perustettu vuonna 1860 rakennettuun vanhaan pesutupaan. Kahvilaa pitää suomen-englantilainen pariskunta, jotka remontoivat kahvilan vuonna 2014. Tätä ennen kahvilassa on toiminut keramiikkapaja, leipomo, koulu, puhelinkeskus ja kirjasto.

Kahvilassa on päivittäin tarjolla kasviskeittoa, viikonloppuisin myös kala-, makkara- ja kanavaihtoehtoja. Kasviskeiton hinta on 9,50 ja lihaisamman keiton 10 euroa. Tänään söin nakkikeittoa ja jälkkäriksi kahvilassa itse tehtyä pullaa. Keiton hintaan kuuluu kuppi teetä tai kahvia, joka keitetään Reilun kaupan Puro kahvipapuista. En nyt muista mitä laatua kahvi on, mutta erittäin hyvää jopa suodatettuna. Myös cappucino on erinomaista.

Syksyllä sieniretkillämme kävimme lähes viikottain Laundryssa ja tuolloin tuli usein syötyä feta-pinaattipiirasta ja erittäin maukasta porkkanakakkua. Suosittelen kumpaakin!

Jos tykkäät kissoista, tässä kahvilassa voit päästä tutustumaan  harvinaisempaan kissarotuun, bengaliin. Omistajan mukaan kissa on erittäin aktiivinen ja tykkää kahvilassa olostaan, koska nauttii rapsutuksista. Huvitti, kun kissa meni omistajansa kanssa ulos ja vähän ajan päästä se kurkisti ulko-oven ikkunasta sisään vaativasti naukuen. Mainio pakkaus!

_mg_2742_mg_2748_mg_2751_mg_2741

Oletko käynyt Fiskarsissa? Mitä pidit siitä? Mikä on suosikkipaikkasi siellä?

terveiset

 

 

 

KIITOS KOMMENTISTASI!

%d bloggaajaa tykkää tästä: