Mielikuva Glass House -huvilasta

Viime kesästä saakka olen miettinyt miltä Glass House näyttää erittäin haasteellisella tontillamme. Tontista ei ole saanut kunnon kuvaa, koska sitä on pääosin katsellut rannalta tai sitten tontin yläosasta rantaan päin.

Mielikuvani tontista on jotakin tällaista: jyrkkä rinne, iso multakasa ja paljon kiviä. Tonttia on ollut vaikeaa hahmottaa kyseisistä perspektiiveistä.

Tontti järveltä päin katsottuna

Pääsiäisviikolla olin lomalla ja järvi oli jäässä, joten pääsin kuvaamaan tonttia järveltä. Olin yllättynyt positiivisesti. Tontti näytti kivalta ja onneksi sentään joitakin puita oli pystyssä rannalla.

_MG_8598-PanoKuvan vasemmalla puolella oleva luonnontilainen alue jää alkuperäiseen asuunsa. Oikeanpuoleiseen rinteeseen on kauhottu tonneittain kaivuumaata. Rannan tuntumaan rinteen juurelle rakennetaan kivistä muuri ja maa muokataan siten, että siihen saadaan rakennettua polku. Lisäksi rinteeseen istutetaan sekä vuorimäntyjä että katajaa.

Mielikuva siitä, miltä Glass House näyttää tontilla

Miltä Glass house näyttää tontilta? Joltakin tällaiselta se näyttää, tosin mökki nousee noin 1/2 metriä korkeammalle kuin se on kuvassa. Kun sain kuvan valmiiksi mietin, onko mökki piirretty liian suureksi. Mökki näyttää nimittäin todella isolta.  Kuukauden kuluttua alkaa mökki nousta tontille ja voin verrata tekemääni kuvaan miltä mökki todellisuudessa näyttää. Jännää nähdä miltä vastaava kuva näyttää kesän lopulla. Siihen mennessä pitää jostain hankkia vene, että pääse järveltä ottamaan kuvan.

Mielikuva miltä Glass House huvila näyttää tontilla. MindyJBlog.

Tässä vielä panoraamakuva rannasta etelään päin.

_MG_8601-Pano Oikein ihanaa kevättä kaikille lukijoilleni!

t. Minna 

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s