Blogissani


kirjoitan Bungalow-talosta, puutarhan hoidosta, sisustamisesta ja nyt myös mökin rakentamisesta Lohjanjärven rannalle.

Asun Espoossa 1976 rakennetussa Bungalow-talossa. 1960-luvun lopulla kehitettiin useita standardoituihin rakennusosiin perustuvia elementtijärjestelmiä, mm. Kuten Haluatte -järjestelmä (ns. Bungalow-talo, suunnittelijoina Juhani Vainio ja Pentti Lehtinen). Järjestelmien tarkoituksena ei ollut standardoida lopputulosta vaan antaa rakentajalle mahdollisuus toteuttaa haluamansa kokonaisuus valmiista osista. Järjestelmistä ”Kuten Haluatte” on espoolaista tuotetta ja niitä onkin rakennettu useita eri puolille Espoota. Kuvia Bungalow-taloista löydät Bungalow-talo kirjoituksestani.

IMG_050557B8ED62-6B4D-473F-A23A-67B9AE519B00IMG_0510

Rakastan kissoja! Vuonna 2012 toteutuin pitkäaikaisen haaveeni ja hankin Leolinen kissalasta mustavalkoisen norskineidon Reean ja keväällä 2014 harmaaraitaisen Hemmo-pojan  Mirkulan kissalasta  Oulusta (lisää kissoista Elämäni kissat).

Reea on tänä vuonna 5 vuotta, Hemmo täytti tammikuussa 3 vuotta. Kissoille on ulkoilua varten rakennettu Bungalow-tyyliin aitaus, johon ne heti aamupalan syötyään haluavat.

_MG_7097_edited-1_MG_1640_edited-1

Aikaisemmin vannoin etten koskaan rakenna tai osta mökkiä. Viime kesänä kävin Lohjanjärven rannalla katsomassa mökkitonttia ja nyt olen rakentamassa sinne mökkiä. Blogistani voit seurata mökkiprojektin edistymistä.

Bloggaamisen lisäksi harrastan myös valokuvausta, käyn salilla, opettelen golfia ja juoksen.

Kiva, kun luet blogiani. Mukavia lukuhetkiä!

terveiset

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s