Ei voi olla totta!

passi

Syyskuun alussa kyselin tytöiltä mihin he haluavat syyslomalla, sillä tähän mennessä valtaosa lomista on kulunut uidessa, ja kerrankin olisi kiva tehdä syyslomalla jotain yhdessä. LONTOOSEEN, me halutaan shoppailemaan LONTOOSEEN. Hyvä ideä, sillä viimeisestä Lontoon reissusta on omalla kohdallani jo 17 vuotta. Olen ollut Englannissa useastikin, mutta Lontoo on jäänyt väliin jokaisella kerralla. Niinpä varasin lennot BA:lta ja löysin todella upean hotellin Kensingtonin palatsin läheisyydeltä. Kolme yötä yhteensä 390 euroa, normaalihinta 353 euroa yö. Olin erittäin tyytyväinen. Ainut huolenaihe oli kissamme, mihin se menisi matkamme ajaksi?

Ei hätää, äitini lupasi ottaa Repen hoitoonsa ja tänään sitten ajoin tyttöjen kanssa Turkuun Repe auton takaikkunnalla. Kissa tuijotti meitä pihalla ihmeissään tehdessämme lähtöä. Sen mielestä yhtälössä taisi olla jotain väärin, sillä auto lähti pihalta, mutta Repe jäi. Voi Repe, miten ME selviämme ilman sitä?? No, kissa on todella hyvässä hoidossa. Kaasua pohjaan, Lontoo, täältä tullaan!

Kotiin tulessani päätin kerätä passit kokoon. Tyttöjen passit olivat siellä missä pitikin, mutta omani ei. Käytin passiani viimeksi hiihtolomalla, jolloin olimme Berliinissä. Muistin, että olen nähnyt sen kyllä sen jälkeenkin. Etsin kaikkialta ja pikku hiljaa alkoi paniikkia iskeä. Missä ihmeessä se voi olla! Uusi etsintä ja löysin sen laatikon ja kaapin välistä. HUH, onneksi se löytyi. Katsoin passiani kiitollisena ja silloin huomasin sen: passi on vanhentunut 23.2.2013! Voi PA**KA, niin tyypillistä minua. Ei auta kuin aamulla ajaa lentokentälle ja toivoa, että minulle myönnetään väliaikainen passi.

Tekijä: Minna

Aloitin MindyJ -blogin kirjoittamisen 2013, ensin Bungalow-talosta ja nyt Glass House -huvilan rakentamisesta. Lisäksi minulla on Finnish Nature -niminen blogi, jossa juttua ja erityisesti kuvia Suomen luonnosta. Löydät sen osoitteesta https://minnajacobson.com

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s