Bungalow-talo vei sydämeni, Nöykkiö täältä tullaan

Helmikuussa kirjoitin jännityksestä ilmassa . Asuntomme oli nimittäin laitettu myyntiin ja odotimme jännittyneenä ensi reaktioita. Asuntoa on käynyt katsomassa parisenkymmentä perhettä, mutta vielä emme kuitenkaan ole hyväksyneet tarjousta.

Valitsimme Kiinteistömaailman myymään kohdetta, sillä Kiinteistömaailma myi asuntomme 2000-luvun alussa ensimmäisellä näytöllä.

Oman asunnon etsintä oli pysähdyksissä hetken, sillä löysin Nöykkiöstä omakotitalon ja ehdollinen tarjoukseni hyväksyttiin. Ehdollinen tarjous ei loppujen lopuksi tarkoita yhtään mitään. Vessapaperia! No, talo myytiin ennen kuin uskalsin tehdä siitä kauppaa. Harmitti ensin, mutta huomasin, että kuukaudessa oli tullut lisää mielenkiintoisia kohteita myyntiin.

Viime viikonloppuna menin nuorimman tyttäreni kanssa asuntonäytille -76-rakennettuun Bungalow-taloon, joka oli viimeisen päälle remontoitu 2006.

Ja miten sitten kävikään? Eilen tein tarjouksen ja tänään tarjoukseni hyväksyttiin. Ei voinut mitään. En uskaltanut jäädä odottamaan, sillä talosta kiinnostui myös eräs nuori pariskunta. Aikanen lintu madon nappaa, vai miten se meni? Nyt on viisi kuukautta aikaa myydä tämä nykyinen kämppä alta ja sitten minusta tulee espoolainen.

2 kommenttia artikkeliin ”Bungalow-talo vei sydämeni, Nöykkiö täältä tullaan

    1. Kiitos! Olen paljon miettinyt kohtaloa ja sen todellista olemassa oloa viime aikoina. Nimittäin tein melko nopeasti päätöksen toisesta talosta, jota en sitten loppujen lopuksi saanut. Mutta oli kaiketi tarkoitettu, että löydän tämän talon ja muutan sinne. Kun astuin sisään taloon, se tuntui heti kodilta. Tiesin, että tässä se on, elämäni talo ja koti.

      Tykkää

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s