Mindyjblog

Bungalow-talo, sisustaminen, kirpputorit ja valokuvaus

Metsä on tällä hetkellä täynnä sieniä, mustikoita ja puolukatkin ovat pian kypsiä. Mustia torvisieniä, lampaankääpää, kanttarelleja ja jopa suppilovahveroita on löytynyt. Sienistä tuli mielettömän hyvää keittoa koskenlaskijalla maustettuna.

Nyt kannattaa mennä metsään!

Muutama kuva todella kauniista metsästä, jossa tänään olimme.

2 thoughts on “Mustia torvisieniä ja kanttarelleja

  1. Suvi sanoo:

    Wau, upeita mustatorvisieniä! En jotenkin koskaan onnistu löytämään niitä :(

  2. MindyJ sanoo:

    Oli aivan uskomaton tuuri! Viime vuonna löysin ensimmäiset sienet ja tämä vuonna jo neljästä eri paikasta. Kannattaa etsiä polkujen lähettyviltä ja paikoista, joissa on kosteaa ja kasvaa jonkun verran korkeaa ruohoa. Myös kanttarellit kasvaa lähellä🙃

KIITOS KOMMENTISTASI!

%d bloggaajaa tykkää tästä: