Vanhasta Abinaksi

Vanhojen tanssit ovat pukuloistoa parhaimmillaan ja penkkariajeluissa voi löytää tämän päivän trendit. Kuvia Märsky abeista.

Aika lentää siivillä. Vuosi sitten vanhin tyttäreni tanssi Vanhojen tanssit Märskyssä ja tänään hänellä oli penkkariajelut. Vanhojen tansseista kuvat ovat olleet kovalevyllä odottamassa ja vihdoin tänään sain ne valmiiksi. Ei siihen mennytkään kuin vuosi.

_mg_2357

Tyttären mekko on ostettu Meccosta ja hiukset ja meikki tehtiin Blackoutissa. Nykyään Vanhojen tansseihin käytetään huomattavasti enemmän rahaa ja aikaa valmistaumiseen kuin omassa nuoruudessani. Äitini ompeli minulle mekon ja minulla oli isoäitini vanha hartiahuivi. Hiukset sentään laitettiin kampaajalla, mutta meikki oli omasta takaa. Mutta se oli silloin se. Nyt on näin ja hyvä niin. Kauniita nuoria naisia sain tuon päivänä aikana kuitenkin kuvata.

_mg_2350

Tänään oli vuorossa Märskyn Abinoiden penkkariajelut. Löysin Märskyn jengin Carusellin luota Ullanlinnasta ennen ajelujen alkamista. Tyttäreni ja hänen paras ystävänsä olivat pukeutuneet Cookie monstereiksi ja meno paikalle saapuessani oli jo melkoisen railakasta. Aloittaessani kuvaamisen koko kuorma-auto huusi ÄITI, ÄITI tyttäreni innoittamana.

_mg_2959_mg_2951_mg_2990

_mg_3018_mg_3015_mg_3011_mg_3021_mg_3022_mg_3024_mg_2971_mg_2970

Tsemppiä kaikille abeille ylppäreihin! Toivotan teille kaikille onnea tulevaan koitokseen.

terveiset

Tekijä: Minna

Aloitin MindyJ -blogin kirjoittamisen 2013, ensin Bungalow-talosta ja nyt Glass House -huvilan rakentamisesta. Lisäksi minulla on Finnish Nature -niminen blogi, jossa juttua ja erityisesti kuvia Suomen luonnosta. Löydät sen osoitteesta https://minnajacobson.com

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s