Tervetuloa Bungalow-taloon

Valmistuin sisustussuunnittelijaksi helmikuun alussa. Mikä mahtava ja samalla myös hieman haikea tunne, kun vuoden kestäneet opinnot olivat ns. pulkassa. Opinnot veivät kaiken vapaa-aikani enkä liiemmin ehtinyt postailla, en kyllä ehtinyt tehdä mitään muutakaan. Valmistuin ja tässä sitä nyt ollaan remontin keskellä, uuden yrityksen, OH + K Design, omistajana.

Opinnot huipentuvat projektityöhön, jossa suunnittelija hyödyntää oppimaansa ja työstää asiakkaalle täydellisen sisustussuunnitelman. Tällä kertaa asiakkaina olivat Mr H ja minä, Bungalow-talon omistajat. Tässä postauksessa pääset kurkistamaan Tervetuloa Bungalow-taloon projektityöhöni.

Tervetuloa Bungalow-taloon, sisustussuunnitelma, sisustussuunnittelija, Minna Jacobson

Mood board

Sisustussuunnittelu – mood boardin suunnittelu ja rakentaminen -postauksessa kerroin miten mood board rakennetaan. Tervetuloa Bungalow taloon -työhön tein digitaalisen mood boardin, jossa on suunnitelmaa kuvaavia elementtejä ja värimaailmaa: väreinä tumman vihreä, kulta, musta, materiaaleina mm. viherkasvit ja rimoitus.

Mood board, Bungalow-talo, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija Minna Jacobson

Eteinen

Väitän, että eteinen on kodin myynnissä yksi tärkeimmistä huoneista johon kannattaa panostaa. Saatat ihmetellä väitettäni. Niinpä pyydän sinua miettimään tilannetta, jossa astut sisään sinulle tuntemattomaan kotiin. Mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota ja minkälainen ensivaikutelma kodista muodostuu.

Eteistä suunnitellessani, tavoitteenani oli saada aikaan positiivinen tunne modernista, lämminhenkisestä ja mielenkiintoisesta kodista. Lisäksi toin suunnitteluun mm. 70-luvulle tyypillistä värimaailmaa, sillä kotimme on rakennettu -76 Bungalow-talo (Kuten haluatte-moduulijärjestelmä).

Eteisessä oleva peililiukuovellinen vaatekaappi ja portaikko päätettiin kunnostaa, lattioissa oleva mosaiikkiparketti korvata laatalla ja uudella parketilla ja seinät joko tapetoida tai maalata.

Pohjapiirros, Bungalow-talo, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija Minna Jacobson

Eteisen ja käytävän 3D-mallinnoskuvia

Eteinen, 3D-mallinnos, Bungalow-talo, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija Minna Jacobson
Näkymä portaikoista käytävän päähän, Bungalow-talo, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija Minna Jacobson
Bungalow-talo, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija Minna Jacobson, eteinen, käytävä, vihreä matta väri
Bungalow-talo, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija Minna Jacobson, puiset sälekaihtimet, hyllykkö

Kerron lisää materiaalivalinnoista ja suunnitelman yksityiskohdista seuraavassa postauksessani :) .

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa päätimme säilyttää olemassa olevat laatat, sillä seinissä on käytetty 30 x 60 cm graniittilaattaa. Myös lattialaatta on hyväkuntoinen. Seinät ja lattia tehopuhdistettiin ja ne nanopinnoitettiin.

Kodinhoitohuone ennen ja jälkeen

Koska tila on pitkä ja kapea, keskityin suunnitelmassa tilan tehokkaaseen hyödyntämiseen. Lisäksi kiinnitin huomiota myös ergonomiaan eli pesukoneen ja kuivausrummun sijoittamiseen sopivalle korkeudelle.

Kodinhoitohuone, graniittilaatta, Bungalow-talo, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija Minna Jacobson
Ergonominen kodinhoitohuone, Bungalow-talo, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija Minna Jacobson

Sekä pesukone että kuivausrumpu on nostettu kaapistoon sisään. Näin pyykkihuolto on ergonomisempaa ja lattia on helpompi pitää puhtaana. Pesukoneen ja kuivausrummun päällä on tilaa liinavaatteiden säilytykseen, kaapiston oikeassa laidassa on siivouskaappi. 

Pyöreä peili, Svedbergs Epos, 3D-mallinnos, Bungalow-talo, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija Minna Jacobson

Allaskaappi on Svedbergin Epos -sarjan saarniviiluinen 800 mm leveä avohyllyinen allaskaappi, jossa on valkoinen ulosvedettävä metallihylly tavaroiden säilyttämistä varten. Kunhan kodinhoitohuone / wc on valmis, luvassa on myös postaus tilan muutoksesta.

Kiitos kun vierailit blogissani! Saat ilmoituksen sähköpostiisi uusista postauksista seuraamalla blogiani tai Instagramissa @ohpluskdesign

Mikäli kaipaat apua sisustuksellisiin haasteisiin, ota yhteyttä blogini kautta tai lähettämällä viestiä minna@mindyjblog.com.

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Tervetuloa Bungalow-taloon

KIITOS KOMMENTISTASI!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s